Distriktssjuksköterska - Sökes

Just nu söker vi en Distriktssjuksköterska.

BESKRIVNING AV CURERA
Vår trivsamma mottagningen ligger i Farsta Läkarhus med anslutning till specialistläkare, laboratorium och röntgen. Vi har motiverade, engagerade och kunniga medarbetare och detta är en förutsättning för en hög kvalitet i vår verksamhet. Curera strävar ständigt efter att vara en arbetsplats där människor trivs och där man får möjligheter till personlig utveckling och personligt ansvarstagande.
Vi söker dig som vill arbeta tillsammans med oss på Curera. Du blir en del av mottagningen som tillsammans ansvarar för närmare 5900 listade patienter.

ARBETSUPPGIFTER
Dina arbetsuppgifter är främst som mottagningssköterska och sen ingår en viss del telefon.

KVALIFIKATIONER
Du är utbildad distriktssjuksköterska och vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter av att arbeta på en vårdcentral. Du är en positiv och flexibel person som ser förändringar som något positivt och utvecklande. Du har ett genuint intresse för patientvård och vill arbeta för verksamhetens, arbetsgruppens och din egen personliga utveckling. Vi arbetar i journalsystemet TakeCare, så har du tidigare arbetat i det så är det självklart bra, men inget krav.

ANSÖKAN
Är du intresserad av att jobba hos oss? Tveka då inte att skicka din ansökan och CV snarast till vår verksamhetschef Leticia Pinilla via epost: l.pinilla@farstavardcentral.se

Vi kontaktar sedan dig och bokar in ett möte.

Provanställning 6 månader – Heltid, Vanlig anställning Tillsvidare, Fast lön

Sista ansökningsdag: 01-03-2017  / Tillträdesdag: Omgående